FRI FRAKT! HANDLA FÖR 900 KR FÅ FRI FRAKT!

       

                                                        

LOCOLIFE STREETWEAR

Locolife Streetwear slog upp sin webbutik 2011 och sedan dess har vi fått 1000-tals nöjda kunder. Då kvalitet går före kvanititet så levererar vi endast kläder i allra högsta kvalitet från flera olika och unika märken. Vårt motto har alltid varIt att få dig som kund nöjd med kläder, leverans och kundservice. Samtidigt med detta har vi gjort allt för att hålla priserna nere vilket vi lyckats med och är nu billigast i Sverige med våra märken. 

Nöjda kunder hittar du i flera länder och även på andra sidan jorden. Vi levererar till hela världen och har levererat till bla, Danmark, Norge, Finland, Australien, USA, Spanien, Frankrike, Filippinerna, Polen och många många MER

Locolife Streetwear är en certifierad E-handel som sedan i början av 2012, då vi fick vår certifiering, hållt fast vid alla regler och utan några som helst avbrott eller klagomål. Detta är vi väldigt stolta över och kommer hålla fast vid att fortsätta göra.

Sponsring är något som vi gärna håller på med och än så länge har vi sponsrat bla:

Dirty Dust- Göteborgs rapparen som vi har gjort flera samarbeten med. 

Adoo- Låten "Gängkrig" som det spelades in en video till år 2012 var vi huvudsponsorer till.

Ultimate B-Boys- Breakdance gruppen från Göteborg gjorde vi även dom ett samarbete med där Daniel "Shadoow" var i spetsen. 

Big Henry- Den Amerikanske rapparen som även han hade kläder från oss i sin musikvideo. 

Växjö Skatekalas 2014- Med stolthet så fick vi vara med och sponsra upp Skatekalaset där alla barn och ungdomar var välkomna. Vinnaren fick presentkort hos oss och det var ett väldigt stort deltagande.

LöstFolk- Sedan 2015 har vi flera tillfällen haft lite samarbeten med sveriges reggaegrupp LöstFolk. 

Men än letar vi efter talanger som vill bli sponsrad och alla är välkomna. Skicka iväg ett mejl till oss märk med "Sponsor" vi vill gärna att du har en ljudfil, video lr liknande där vi kan se när du framför just din genre. 

GILLA OSS på Facebook och få 10% RABATT när du skriver i koden som du får när du gillar oss. Följ även vårt nyhetsbrev för ytterligare rabatter och erbjudanden.